Munkatársaink

Dr. Garami József

Donec tempor nisl diam, sed luctus metus commodo ac. Donec augue nulla, efficitur nec lacinia vitae, iaculis convallis tortor. Praesent efficitur placerat felis, vel vestibulum odio tempor non. Suspendisse ut fringilla dui, non efficitur massa.

Dr. Gönczi István

1979-ben születtem Fehérgyarmaton, egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban. Szülőfalumban, Tiszabecsen töltöttem gyermekéveimet, már ekkor közeli kapcsolatba kerültem az állatokkal. Szüleim és nagyszüleim a háztájiban sokféle háziállatot tartottak és megtanítottak tisztelni a „jószágokat”.

Tanulmányaim során 2003-ban tettem le az állatorvos-doktori eskümet. Ezt követően négy hónapig az egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszék és Klinikáján, a csontsebészeti műtőben gyakornokoskodtam. 2004. májusában kerültem Pécsre, ahol majd’ 8 évig a Szigeti úton, a VitaVet állatorvosi rendelőben igyekeztem a kisállatok és gazdáik megelégedésére végezni gyógyító munkámat. Közben 2007-ben visszatértem az egyetem padsoraiba, 2010-ben kisállatgyógyász-klinikus szakállatorvosi másoddiplomát szereztem.

2011-ben arra az elhatározásra jutottam, hogy régi álmomat valóra váltva saját rendelőben szeretnék dolgozni. 2012. január 1-től régről ismert kollégámmal és barátommal, dr. Garami Józseffel társulva folytatom munkámat a Mecsek Állategészségügyi Centrumban.

Feleségem és három gyermekünk mellett családunk tagja még három kutyus és két cica is.